ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Παραγγελία
Όλες οι ηλεκτρονικές παραγγελίες ελέγχονται καθημερινά Δευτέρα - Παρασκευή. Από τη στιγμή που θα καταχωρηθεί μια ηλεκτρονική παραγγελία στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα υπάρχει άμεση ενημέρωση μέσω e-mail για την εξέλιξη της. Σε περίπτωση λανθασμένων στοιχείων παράδοσης ο πελάτης οφείλει να μας ενημερώσει για την διόρθωση αυτών πριν την αποστολή. Παραγγελίες με μη ορθά στοιχεία που είναι αποτέλεσμα εσκεμμένης πλάνης δεν λαμβάνονται υπόψιν. Στις περιπτώσεις με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό καλείστε στα σχόλια κατάθεσης να γράψετε το ονοματεπώνυμο σας και τη λέξη VETO SA. Για την ακόμα πιο άμεση εξυπηρέτηση σας παρακαλούμε όπως αποστείλετε με e-mail το καταθετήριο στο websales@veto.gr.

 

Τρόποι Πληρωμής
• Οποιαδήποτε Πιστωτική ή Χρεωστική κάρτα.
Μεταφέρεστε στην ιστοσελίδα πληρωμών της AlphaBank όπου υπό μέγιστη ασφάλεια μπορείτε να εισάγετε τα στοιχεία της κάρτας σας.
• Αντικαταβολή.
Δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση για την αντικαταβολή. Η πληρωμή γίνεται κατά την παραλαβή του δέματος και μόνο με μετρητά.
• Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.
Πληρωμή εντός 2 εργάσιμων ημερών.
Θα πρέπει να καταθέσετε το ποσό που αντιστοιχεί στην αγορά σας σε έναν από τους λογαριασμούς που θα λάβετε κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
• Paypal.
Μεταφέρεστε στην ιστοσελίδα πληρωμών της Paypal όπου υπό μέγιστη ασφάλεια μπορείτε να συνδεθείτε και να πληρώσετε με τον λογαριασμό paypal σας ή σε περίπτωση που δεν έχετε λογαριασμό να εισάγετε απλά τα στοιχεία της κάρτας σας.

 

Αλλαγές & Επιστροφές
Όλες οι επιστροφές και οι αλλαγές γίνονται κατόπιν επικοινωνίας με την εξυπηρέτηση πελατών.
Όλα τα είδη μπορούν να αλλαχτούν εφόσον το προϊόν και η συσκευασία είναι σε άριστη κατάσταση. 
Η διάρκεια αλλαγής είναι 1 μήνας από την ημέρα αγοράς.
Για την πρώτη αλλαγή ή επιστροφή, τα έξοδα τα επιβαρύνεται το VETO SA και δεν υπάρχει καμία επιπλέον χρέωση.
Για περισσότερες των μία αλλαγών τα έξοδα μεταφορικών τα επιβαρύνεται ο πελάτης.

 

Τρόποι Αποστολής
Όλες οι αποστολές πανελλαδικά είναι Δωρεάν!
Σε χώρες εξωτερικού ανάλογα με την ποσότητα αλλά και την απόσταση υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση που υπολογίζεται κατά την διαδικασία της παραγγελίας.

 

Εγγραφή Ενημερωτικού Δελτίου
Το ενημερωτικό δελτίο αποστέλλεται σε όλα τα μέλη που κάνουν εγγραφή σε αυτό γράφοντας το e-mail τους.

 

Ενημέρωση Στοιχείων Λογαριασμού
Η ενημέρωση των στοιχείων του λογαριασμού σας εφόσον έχετε εγγραφεί γίνεται από εσάς αφού συνδεθείτε. Ο κάθε χρήστης φέρει ευθύνη για την φύλαξη του κωδικού πρόσβασης για τον λογαριασμό του. Σε περίπτωση απώλειας του κωδικού μπορεί να επιλέξει να λάβει αυτόματα καινούργιο κωδικό στο e-mail που δήλωσε κατά την εγγραφή του.
To Top